Центар за заштиту породице
Центар за заштиту породице посвећује свој рад одбрани фундаменталних људских права и права родитеља, деце и породице у складу са природним законом, као и активностима против даље промоције нехуманих и антипородичних „нових људских права“.


http://pravoslavniroditelj.org
Православни родитељ


„За живот Румунија – Јаши“
Организација Румунске Православне цркве


http://postabort.ru/
Руски сајт посвећен теми и проблему постабортивног синдрома.


http://medicinari.com/abortus.html
Сајт студената медицине, Медицинског факултета у Београду. Ово је страница о вештачком прекиду трудноће, артефицијалном абортусу или побачају, његовим компликацијама и последицама, било да је обављен лековима или пилулама или киретажом, коришћеном као метода контрацепције, представљено кроз слике трудноће и недеље односно месеце.


http://prolife-fest.ru
Сайт Международного фестиваля социальных технологий в защиту семейных ценностей „ЗА ЖИЗНЬ“.


http://vk.com/zapretabortov
Движение „ЗА“ – запрет абортов
Аборт – это убийство! Убийство должно быть запрещено!


http://www.org/biblioteka/Porodica/SvetinjaZivota/SvetinjaZivota.htm
Др. Витомир Т. Перић – МАСАКР НЕРОЂЕНИХ


http://broj/902/tekst/kultura-zivota-protiv-kulture-smrti/
Колико се само ратова и других облика физичког сукоба води у овом тренутку, затим сталних сукобљавања политичких опција, борба полова и генерација итд. Но, изгледа да смо сви ми превише заокупљени овим и сличним проблемима па смо потпуно превидели да се у сенци свега наведеног води најкрвавији и најбеспоштеднији рат у историји света: рат између културе живота и културе смрти. Између ове две културе никада неће бити мира све док једна у потпуности не победи.


http://www.com/_zasto-sam-prestao-da-vrsim-abortuse/
Учен да је дете живо тек са првим плачем, др Стојан Адашевић је прихватио и да је абортус исто што и извадити мајци кваран зуб из вилице. После 25 година, када је приликом једне “интервенције“ угледао детиње срце које куца, схватио је да је четврт века убијао нерођене. Ово сазнање је од њега направило огорченог противника утробног чедоморства.


http://spc.rs/broj/990/tekst/abortus-je-muski-greh/
Данас се, нажалост, мушкарци често понашају као жене и зато жене морају да поступају на „мушки“ начин, посебно уколико, у датом случају, мушкарац каже: „Ето, на теби је да одлучиш…“ У таквим случајевима требало би да одлучује глава породице, а то је муж. После речи „одлучи сама“, жена на себе преузима мушку улогу и све што се с њом даље догађа – догађа јој се због мушкарчеве кривице. Због тога је абортус – мушки грех.


http://www.izaberizivot.org.rs/
Удружење које промовише вредност сваког људског живота…