Два рођења једне бебе

Беба оперисана изван утробе мајке

Још један важан и необичан случај који потврђује јасно да живот почиње у тренутку зачећа, а не рођења. Наиме, Бетани Симпсон из Енглеске (стара 26 година) је сазнала да њено нерођено дете болује од обољења кичме „spina bifida“. Понуђене су јој три опције: наставак трудноће, прекид трудноће и операција бебе. Она је изабрала операцију.

Операција је изведена тако што је беба извучена изван мајчине утробе, оперисана и затим враћена назад. Тиме је ова беба рођена пре правног рођења. Беба је била жива пре операције, за време операције и након операције. Све виталне функције су присутне.

Ова беба сада чека своје друго „званично“ рођење и свој други рођендан када треба поново да изађе на светлост дана. Ово је још један од безброј случаја који јасно доказују да су нерођена деца жива и да су то људи, а не нека недефинисана бића.

Сама чињеница да је беба пацијент једне од најбољих клиника у Лондону још за време трудноће, пре рођења, је јасан доказ да је у питању жив човек, који има право на живот и здравствену заштиту и чија права треба заштитити.

(На фотографијама се виде ултразвучне фотографије Бетанине бебе, која је оперисана.)

https://mirror.co.uk/news/uk-news/baby-removed-mum-bes-womb-13982381?fbclid=IwAR1zIf__1DYm0zIFizPvugWbDmWYNGD2rKPtc-ADpwN4sVvgQ9750ibIDik