Подршка забрани абортуса у Абхазији

Веома смо радосни што идеја и план Светог Пајсија Светогорца о забрани абортуса налазе све више и више подршке и симпатија у Православном свету и не само ту. Надамо се да ће недавна одлука Парламента Абхазије о подршци забрани абортуса – која потпуно одговара социјалној концепцији Православља – добити убудуће широку међународну подршку Православних и других народа, као мудра одлука и иницијатива за мир, пријатељство, развој и братство.

То је топли и позитивни сигнал оних који се приближавају Богу и његовој Истини. Господ се није родио у Риму или Александрији, већ у селу Витлејему – а тако и сада, мала Абхазија својом храброшћу постаје за многе добар пример и узор. Нека сија Витлејемска звезда Абхазије, као светлост целог света и нека нам покаже да је дете живо од тренутка зачећа и да је његов живот неопходно заштитити на нивоу државног закона. Хвала невеликој Абхазији великог срца.

Поддержка запрета абортов в Абхазии

Мы очень рады, что идея и план Св. Паисия Святогорца о запрете абортов находит все больше и больше поддержки и симпатии в Православном мире и не только. Мы надеемся, что недавнее решение Парламеннта Абхазии о подержке запрета абортов – полностью соответствующее социальной концепции Православия – получит в дальнейшем широкую международну поддержку Православных и других народов, как мудрое решение и инициатива за мир, дружбу, развитие и братство.

Это тёплый и позитивный сигнал тех, кто приближается Богу и Его правде. Господь родился не в Риме или Александрии, а в деревнем Вифлееме – так и сейчас, маленькая Абхазия своим мужеством стала многим хорошим примером. Пусть светится Вифлеемская звезда Абхазии, как свет всему миру и покажет нам, что ребенок жив от момента зачатия и его жизнь необходимо защищать на уровне государственного закона. СпасиБо невеликой Абхазии обладающей великим сердцем!